Reşit Çifçi Dokuz Eylül Ortaokulu

Vizyon: Eğitim-öğretim etkinliklerinin her aşamasında,geleceği şekillendirebilecek donanım ve cesarete sahip ATATÜRK gençleri yetiştiren;eğitim seviyesi ile çevreye ve topluma katkısı ile emsallerine örnek, saygın bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Her kademedeki eğitim-öğretim değerlerini benimsemiş çalışanlarımız, öğrenci ve velilerimizin de katkılarıyla, ATATÜRK İlkeleri’nden ödün vermeksizin, Türkiye Cumhuriyeti´nin hedeflerine uygun olarak Türk Milli Eğitimi’nin ilke ve amaçları doğrultusunda yürütmek; özgür düşünen, özgüvene sahip, bilime ve bilimsel çalışmalara açık ve katılımcı, takım çalışmasını özümsemiş, çevreye duyarlı, ve insan haklarına saygılı üstün nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 09.00-15.10 Öğlen Arası:13.00-13.40 (40 dakikadır)
Servis Bilgisi: -----------------
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://resitcifcidokuzeylulortaokulu.meb.k12.tr

Adres - TUZCUMURAT MAH. 270 1 SK. BLOK NO 3 EDREMİT / BALIKESİR

Yerleşim Yeri - Okulumuz şehir merkezindedir, ulaşım problemi yoktur.

Adres - TUZCUMURAT MAH. 270 1 SK. BLOK NO 3 EDREMİT / BALIKESİR

Ulaşım Okulumuz Edremit şehir merkezinde yer aldığı için her yöne yürüme mesafesi uzaklığındadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Edremit İlçesi Merkezinde olup,Cumhuriyet meydanına 500 m mesafede İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ise 700 m,Balıkesir İl Merkezine 85 Km Uzaklıktadır