Reşit Çifçi Dokuz Eylül Ortaokulu

Telefon : 0 266 502 10 81
WEB https://resitcifcidokuzeylulortaokulu.meb.k12.tr
Adres : TUZCUMURAT MAH. 270 1 SK. BLOK NO 3 EDREMİT / BALIKESİR
VİZYON : Eğitim-öğretim etkinliklerinin her aşamasında,geleceği şekillendirebilecek donanım ve cesarete sahip ATATÜRK gençleri yetiştiren;eğitim seviyesi ile çevreye ve topluma katkısı ile emsallerine örnek, saygın bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Her kademedeki eğitim-öğretim değerlerini benimsemiş çalışanlarımız, öğrenci ve velilerimizin de katkılarıyla, ATATÜRK İlkeleri’nden ödün vermeksizin, Türkiye Cumhuriyeti´nin hedeflerine uygun olarak Türk Milli Eğitimi’nin ilke ve amaçları doğrultusunda yürütmek; özgür düşünen, özgüvene sahip, bilime ve bilimsel çalışmalara açık ve katılımcı, takım çalışmasını özümsemiş, çevreye duyarlı, ve insan haklarına saygılı üstün nitelikli bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : 09.00-15.10 Öğlen Arası:13.00-13.40 (40 dakikadır)
Servis : -----------------
Ulaşım : Okulumuz Edremit şehir merkezinde yer aldığı için her yöne yürüme mesafesi uzaklığındadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz şehir merkezindedir, ulaşım problemi yoktur.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Edremit İlçesi Merkezinde olup,Cumhuriyet meydanına 500 m mesafede İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ise 700 m,Balıkesir İl Merkezine 85 Km Uzaklıktadır
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :